Látnivalók Élmények Programok Szállás Gasztro Webshop
Helyszín:

Vértes kapuja rendezvényközpont

Kategória:
gasztro
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2022
08.12.
Ingyenes Esterházy Zenés Nyárestek az Angolkertben Tata, Angolkert - Esterházy Nyárilak
további programok

Csákányosi disznótor

Látványos disznóvágás és szuper programok

Látványos disznóvágás, interaktív gyerekprogramok, rendőrségi kutya bemutató, tűzoltási bemutató, kézműves piac, sok-sok finom étel, ropogós rétes, autó bemutató, retro disco a főbb programjaink amikkel készülünk.

A TATABÁBYAI TESCO PARKOLÓJÁBÓL 9 ÓRÁTÓL KÉT ÓRÁNKÉNT DÍJMENTES KÜLÖNJÁRATOT INDÍTUNK A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÈRE, AZOKNAK A KEDVES VENDÉGEINKNEK, AKIK NEM AUTÓVAL SZERETNÉNEK ÉRKEZNI. A JÁRAT A SÁGVÁRI ÚTI LIDL-NÉL ÉS A SZENT ISTVÁN ÚTI TEMPLOM ELŐTTI BUSZMEGÁLLÓKBAN IS MEG FOG ÁLLNI. VISSZAFELÉ SZINTÉN 2 ÓRÁNKÉNT INDUL MAJD A JÁRAT, UGYANEZEN AZ ÚTVONALON. A SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL ÉRKEZŐ VENDÉGEINKNEK A RENDEZVÉNYKÖZPONT TERÜLETÉN DÍJMENTES PARKOLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK.
A DISZNÓ FELDOLGOZÁSÁT 10 ÓRAKOR KEZDJÜK. SZÍNES KÉZMŰVES TERMÉKEK PIACA VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET MÁR 8 ÓRÁTÓL. EGÉSZ NAP FINOM ÉTELEKKEL KÉSZÜLÜNK ( HAGYMÁS VÉR, KOLBÁSZ, HURKA, PECSENYE, PÖRKÖLT, GULYÁS, RÉTES.
A GYEREKEKNEK RENGETEG ANIMÁCIÓS FOGLALKOZÁSSAL KÉSZÜLÜNK MÁR 10 ÓRÁTÓL. 12 ÓRÁTÓL RENDŐRSÉGI KUTYABEMUTATÓ, 13 ÓRÁTÓL TŰZOLTÁSI ILLETVE BALESETI MENTÉSI BEMUTATÓ LESZ. EZEN KÍVÜL AUTÓ BEMUTATÓ IS LESZ, LOVAGOLÁSI ÉS QUADOZÁSI LEHETŐSÉGGEL KIEGÉSZÍTVE. 16 ÓRÁTÓL RETRO DISCO.
A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉRE A BELÉPÉS INGYENES!