3x Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Tata

Egyesületünk is díjat nyert


Újabb szakmai elismerés Tatának

Szakmai elismerésben részesült szeptember 14-én Tata Város Önkormányzata, elnyerve a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete szakmai támogatásával létrehozott Városmarketing Gyémánt Díjat. A védjegyet az önkormányzat Tata Város Hivatalos Facebook oldala nevezésével, a „Marketingkommunikációs megoldások és tartalom” kategóriában érdemelte ki.  

A Magyar Marketing Szövetség, valamint a pályázat társkiíróinak célja az volt, hogy a sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széles körű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.
A díjazott tatai pályázat többek között bemutatta, hogy a város Facebook oldalának fejlesztése alapvetően kettős célt szolgált. Egyrészről, az önkormányzat kötelezően meghatározott hírközlő, kommunikációs feladatain túl, részletesebb és szélesebb körű tájékoztatást adni a tataiaknak az önkormányzati hivatal működéséről, a városvezetés céljairól, koncepcióiról, a városfejlesztési projektekről, a Városházán és Tatán zajló életről, az aktuális eseményekről, programokról, a helyi civil szervezetek tevékenységéről és a mindennapokban hasznos egyéb információkról. Emellett az oldal olyan kitekintést is kíván nyújtani, amely nem csupán a tataiakat érdekelheti, hanem marketing és turisztikai szempontból is hatékony, a kommunikációs tartalmat tovább szélesítve olyan elemekkel, amelyek a helyi természeti, épített örökséget, valamint a széleskörű kulturális, művészeti életet mutatják be.


Tata és Környéke Turisztikai Egyesületünk is díjat nyert

 A védjegyet az egyesület „A tatai Malomtörténeti és Élménypark bevezető marketingje” nevezésével, Városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai kategóriában érdemelte ki. 


H-2890 Bercsényi u. 1. (volt Fischer-ház, közvetlen a Városháza mellett) • +36 34 588 633 • tata@tourinform.hu