Tavaszi zsongás Tatán és környékén

További szállásokért és részletekért kattints ide!

Fedezd fel Tata és környékének tavaszi programjait, amelyek között szerepelnek kulturális események, természetjáró lehetőségek és gasztronómiai fesztiválok, így minden érdeklődő megtalálhatja a számára legvonzóbb programot. Merülj el Tata bájos hangulatában, és élvezd a tavasz varázsát a város és környékének izgalmas eseményein!

Kattints ide a további programokért


Tavasszal a wellness és termálfürdők ideális célpontok, ahol a vendégek frissítő felfrissülésben részesülhetnek, miközben élvezik a kellemes időjárást és a gyógyvíz jótékony hatásait. Merülj el a relaxáció és gyógyulás világában, és élvezd a tavaszi időjárás által kínált lehetőségeket ebben a lenyűgöző környezetben!Tata és környéke változatos látnivalókat, gazdag történelmet, csodálatos természeti szépségeket és kulturális élményeket kínál. 
Ide kattintva elérhetőek a települések legfontosabb látnivalóiról a tudnivalók.


Tatai Tourinform irodánkban szívesen segítünk, hogy az itt eltöltött idő a lehető legemlékezetesebb legyen! Tapasztalt turisztikai munkatársaink örömmel osztják meg tudásukat, és személyre szabott ajánlásokkal szolgálnak a régió látnivalói, programjai és gasztronómiai élményei tekintetében.

Látogatásod alkalmával ne felejts el körbenézni irodánkban, ahol ingyenesen elérhető turisztikai kiadványok és térképek segítik az eligazodást. Emellett széles választékban kínálunk helyi ajándéktárgyakat is.

Sok szeretettel várunk a  Tourinform irodában, ahol célunk, hogy utazásod ne csak kaland legyen, hanem igazi élménnyé váljon!

Elérhetőségünk:

2890 Tata, Bercsényi u. 1.
+36 34 588 633
tata@tourinform.hu


H-2890 Bercsényi u. 1. (volt Fischer-ház, közvetlen a Városháza mellett) • +36 34 588 633 • tata@tourinform.hu